Transportkisten

Transportkisten van hout
Zoekt u naar een fabrikant/leverancier van transport kisten? Dan bent u bij Ruiter Kisten & Pallets aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in het op maat maken van houten transportkisten voor lucht-, zeevracht en wegtransport.

Pomp2De transportkisten van hout zijn geschikt voor het verpakken en transporteren van alle industriële machines en/of onderdelen, ongeacht grootte en hoeveelheid.
Ook voor het verpakken van uw goederen. Door onze professionele manier van werken, bent u verzekerd dat uw goederen onbeschadigd op plaats van bestemming komen. Wij garanderen u kwaliteit en duurzaamheid, doordat wij de kisten en pallets zelf produceren in onze werkplaats uit stevig multiplex, hardhout en vurenhout.

 

Waarom Transportkisten van Ruiter Kisten & Pallets
• Méér dan 30 jaar ervaring
• Kostenbesparend. Snel een offerte
• Duurzaam en volgens richtlijn ISPM 15
• Korte lijntjes waardoor snelle service
• Voor bedrijven en Particulieren
Wij bieden al onze klanten een snelle leverservice, doordat wij over eigen transport beschikken en altijd goed bevoorraad zijn.

Ruiter Kisten & Pallets is gevestigd in het Westelijk havengebied van Amsterdam en is goed bereikbaar. Ons werkgebied is groot-Amsterdam. Uiteraard zijn we u daarbuiten ook graag van dienst.

Neem vandaag nog telefonisch contact op voor een snelle telefonische prijsopgave. Ook kunt u ons een e-mail sturen. Telnr 020-6113117

[contact-form-7 id=”203″ title=”LP formulier”]