Salontafel pallethout

tafel

Zoekt u een salontafel gemaakt van pallethout? Dan bent u bij Ruiter Kisten & Pallets in Amsterdam aan het juiste adres.

Gebruikte en nieuwe pallets van hout. Ruiter Kisten & Pallets maakt meubels op basis van pallethout. Denk aan een stoere salontafel op basis van Pallethout. Wij zetten de zwenkwieltjes eronder. Het hout kan in overleg van te voren bewerkt worden. Denk aan beits, lak of een kleurtje. Hiervoor wordt een kleine meerprijs berekend

Onze salontafel van pallethout heeft een vaste afmeting van 80x 120 cm. Hoogte van 1 pallet is ongeveer 15 cm. Zwenkwieltjes 7,5 cm. Onze vaste prijs is € 65,-

Wilt u een salontafel van pallethout maar dan op maat, dan bent u ook hiervoor aan het goede adres. Onze timmermannen maken salontafels van pallethout in de gewenste afmetingen. Hoogtes en kleuren zijn ook naar wens in te vullen.

U kunt ook losse pallets bij ons kopen of kant en klare, op maat gemaakte, meubelen van pallethout. Heeft u een idee voor een meubel van pallethout? Wij helpen u graag uw ideeën te verwerkelijken. Neem contact op.

Ruiter Kisten & Pallets Amsterdam werkt met scherpe prijsstellingen!!
[contact-form-7 id=”203″ title=”LP formulier”]