Referenties

All On Board bij Wattman-europe.

Hoe groot of klein, al hun klanten hebben één ding gemeen en dat is hun glimlach op het gezicht dat van oor tot oor reikt.

One of  the kind bedrijf dat de mooiste en beste trams en treinen express levert voor attractieparken en evenementen door heel Europa.

Wij ‘Ruiter Kisten & Pallets’ mogen er aan mee bijdragen dat deze kostbare heden netjes bij de klant afgeleverd wordt.

Hun motto is: Geloven in een duurzame relatie met de klanten, en steun bieden dat gaat verder dan het verkopen van een trein!

Daar gaat Thomas de stoomlocomotief. Naar de gelukkige nieuwe eigenaar.
Daar gaat Thomas de stoomlocomotief. Naar de gelukkige nieuwe eigenaar.
Dansen op de pallets is niet toegestaan
Dansen op de pallets is niet toegestaan
Gelukkig heeft ie geen hoogte vrees
Gelukkig heeft ie geen hoogte vrees

Egripment heeft niet alleen een reputatie als een fabrikant van een breed scala van Egripment producten, maar ook als een verhuurbedrijf gevestigd. Egripment heeft een uitzonderlijke reputatie in de afgelopen 35 jaar. Dit geldt met name als het gaat om de verhuur van kranen, externe hoofden, dollies en tracking-systemen, waaronder operatoren. Egripment levert apparatuur voor alle nationale en internationale TV-producties, concerten en sportevenementen zoals World Cup en Europese Wereldkampioenschap voetbal en alle wedstrijden van de Olympische zomer- en wintervakantieoord. Egripment is de enige fabrikant die adequate dienst bieden kan als grote hoeveelheden van speciale camera apparatuur ondersteunt nodig is. Wat wij niet kunnen leveren zullen worden vervaardigd “overnachting” in onze eigen fabriek. Binnen een bereik van 36 verschillende camera kraan systemen, zijn ook opgenomen 8 typen externe systemen en ontelbare aantallen en soorten dollies en elektrische en mechanische horizontale en verticale track systemen voor Mini en ENG camera’s. U kunt altijd rekenen op goederen op maat gemaakt, goed advies en professionele begeleiding.Verhuur van Egripment, betekent verhuur van producten en het verkrijgen van service die is altijd gegarandeerd!

Er gaat geen week voor bij of ze komen weer gezellig op bezoek.
Er gaat geen week voorbij of ze komen weer gezellig op bezoek.
Of komen ze weer wat kisten laden.
Of komen ze weer wat kisten laden.