Opslagkisten

Opslagkisten
Zoekt u naar een leverancier/fabrikant van opslagkisten? Dan bent u bij Ruiter Kisten & Pallets aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in het op maat maken van houten opslagkisten voor lucht-, zeevracht en wegtransport.RKPtransportkist
De opslagkisten van hout zijn geschikt voor het verpakken en opslaan van alle industriële machines en/of onderdelen, ongeacht grootte en hoeveelheid.

Ook voor het opslaan van uw goederen. Door onze professionele manier van werken, bent u verzekerd dat uw goederen onbeschadigd op plaats van bestemming komen. Wij garanderen u kwaliteit en duurzaamheid, doordat wij de kisten en pallets zelf produceren in onze werkplaats uit stevig multiplex, hardhout en vurenhout.

Waarom opslagkisten van Ruiter Kisten & Pallets
• Méér dan 30 jaar ervaring
• Kostenbesparende mogelijkheden. Snel een offerte
• Duurzaam en volgens richtlijn ISPM 15
• Korte lijntjes waardoor snelle service
• Voor bedrijven en particulieren

Wij bieden al onze klanten een snelle leverservice, doordat wij over eigen transport beschikken en altijd goed bevoorraad zijn.

Ruiter Kisten & Pallets is gevestigd in het Westelijk havengebied van Amsterdam en is goed bereikbaar. Ons werkgebied is groot-Amsterdam. Uiteraard zijn we u daarbuiten ook graag van dienst.
Neem vandaag nog telefonisch contact op voor een snelle telefonische prijsopgave. Ook kunt u ons een e-mail sturen. 020-611 31 17

[contact-form-7 id=”203″ title=”LP formulier”]