Industriële verpakkingen

Ruiter te Amsterdam is het juiste adres als het gaat om stevige industriële verpakkingen.

MINOLTA DIGITAL CAMERAWij leveren sinds 1906 aanmaakblokjes voor kachels en hebben door de jaren heen onze diensten uitgebreid naar het maken van kisten en pallets. Onze specialiteit is het vervaardigen van industriële verpakkingen op maat!

De industriële verpakkingen zijn geschikt voor het verpakken en transporteren van alle industriële machines en/of onderdelen, ongeacht grootte en hoeveelheid.

Ook kunt u bij ons terecht voor het verpakken van uw goederen. Door onze professionele manier van werken, bent u verzekerd dat uw goederen onbeschadigd geleverd worden. Wij garanderen u kwaliteit en duurzaamheid, doordat wij de kisten en pallets zelf vakkundig produceren uit stevig multiplex, hardhout en vurenhout.

Verder bieden wij u een snelle leverservice, doordat wij over eigen transport beschikken en altijd goed bevoorraad zijn van industriële verpakkingen in diverse maten.

Neem vandaag nog telefonisch contact op voor een snelle telefonische prijsopgave. Ook kunt u ons een e-mail sturen op info@ruiterkisten-pallets.nl. U hoort spoedig van ons!

Wilt u vrijblijvend een offerte opvragen. Vul dan het onderstaande formulier in.
Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

[contact-form-7 id=”203″ title=”LP formulier”]