Export kratten

Voor elk te exporteren product hebben wij de juiste verpakking! Ruiter is de expert op het gebied van tweedehands en nieuwe exportverpakkingen.

IMG_20141104_093812Voor het vervaardigen van onze exportverpakkingen maken we gebruik van stevig multiplex, hardhout en vurenhout. Door de stevigheid van onze export kratten blijven uw goederen tijdens transport, ook onder de meest extreme omstandigheden, onbeschadigd.

Hebt u een kist of krat nodig met een afwijkende afmeting? Wij zijn de handelspartner die klantgericht werkt! Nadat de gewenste maten zijn doorgegeven worden de export krat direct vervaardigd. Doordat wij over een uitgebreid wagenpark en vakbekwaam personeel beschikken, leveren wij de door u bestelde verpakkingen binnen 24 uur af.

P1000497Wilt u  goederen op een professionele manier laten verpakken? In onze organisatie staan onze medewerkers van onze verpakkingsafdeling voor u klaar voor het verpakken van al uw goederen.

Voor meer informatie of een telefonische prijsopgave betreffende onze export kratten kunt u bellen op het telefoonnummer 020-6113117.

Wilt u vrijblijvend een offerte opvragen. Vul dan het onderstaande formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

[contact-form-7 id=”203″ title=”LP formulier”]